Despre noi

Compania noastra este autorizata ISCIR si ANRE, avand experienta in domeniul service centrale termice (Bucuresti-Ilfov)?

Avem instalatori centrale termice autorizati cu mare experienta, care ofera service si reparatii centrale termice (Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, Chaffoteaux, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Hermann Lanborghini, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann, Westen si alti producatori de centrale pe gaz).

Service centrale termice Bucuresti-Ilfov non-stop
Ani experienta
0 +
Clienti
0 +
Implicare
0 %

Despre noi

Dorim sa fim expertul dumneavoastra de incredere in servicii de reparatii si intretinere pentru centrale termice murale pe gaz in Bucuresti si Ilfov. 

Cu o experienta indelungata si o reputatie solida in domeniu, ne-am impus ca o companie serioasa pe piata locala, oferind solutii rapide, eficiente si de inalta calitate pentru orice problema legata de centrala dumneavoastra termica.

Misiunea noastra este simpla: sa va asiguram confortul termic si linistea, oferind servicii profesionale si fiabile pentru echipamentul dumneavoastra de incalzire. 

Ne mandrim cu o echipa de tehnicieni autorizati ISCIR, dedicati excelentei si pregatiti sa faca fata oricarei provocari tehnice.

Credem ca fiecare client merita cea mai buna ingrijire pentru centrala sa termica. 

De aceea, ne straduim constant sa depasim asteptarile, oferind nu doar servicii tehnice de calitate, ci si consultanta personalizata si suport  

Cu noi alaturi, puteti fi siguri ca centrala dumneavoastra este pe maini bune.
Alegeti-ne pentru servicii de incredere, profesionalism garantat si siguranta ca locuinta dumneavoastra va fi mereu calda si primitoare!

Preturi service centrale termice

Compania noastra are tarife rezonabile, calculate in functie de costurile cu materialele si piesele de schimb, manopera necesara, dificultatea lucrarii etc.
Pentru toate sumele platite de client se intocmesc documente fiscale conform legii.

Pentru comenzi si informatii suplimentare despre serviciile noastre va invitam sa ne contactati!

In ce zone activam?

Sector 1 Bucuresti

Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, Piata Romana.

Sector 2 Bucuresti

Pantelimon, Colentina, Iancului, Tei, Floreasca, Mosilor, Vatra Luminoasa.

Sector 3 Bucuresti

Vitan, Dudesti, Titan, Balta Alba, Centru Civic, Dristor, Muncii, Unirii.

Sector 4 Bucuresti

Berceni, Giurgiului, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti, Timpuri Noi.

Sector 5 Bucuresti

Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea, Cotroceni, 13 Septembrie.

Sector 6 Bucuresti

Giulesti, Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Ghencea.

Judetul Ilfov

Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari si celelalte localitati din judetul Ilfov.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Firma autorizata ISCIR si ANRE

Efectuarea de lucrari de instalare (montaj) si service centrale termice de catre persoane neautorizate este infractiune, fiind pedepsita cu inchisoarea de la 2 la 7 ani si interzicerea unor drepturi.

Avem experienta in domeniu

Lucram cu instalatori centrale termice autorizati, cu mare experienta in domeniu. Specialistii nostri sunt instruiti periodic si au intalnit multe situatii in decursul activitatii lor si stiu cum sa le rezolve.

Piese de schimb de calitate

Utilizam piese de schimb originale, de calitate, cu garantie oferita de catre producator. Avem in stoc piesele de schimb cele mai uzuale, pentru ca dumneavoastra sa nu asteptati pana primim piesa necesara.

Oferim garantie pentru lucrari

Asa cum este si normal, oferim garantie pentru lucrarile pe care le executam. Doar avand clienti multumiti putem supravietui si ne putem dezvolta.

Avem preturi rezonabile

Pretul serviciilor prestate este rezonabil si se calculeaza in functie de costul materialelor, manoperei, dificultatea lucrarilor, precum si alti factori.

Avem dotari moderne

Avem dotari moderne, utilizate pentru diagnosticarea defectiunilor si prestarea serviciilor. Investim mereu in aparatura moderna si alte dotari.

Ajungem rapid

Ajungem in cel mai scurt timp posibil la clienti. Prioritizam urgentele. Incercam sa ne mulam dupa programul clientului, pentru a minimiza deranjul.

Service multimarca

Oferim service pentru toate marcile si modelele de centrale murale pe gaz: Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, Chaffoteaux, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Hermann Lanborghini, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann, Westen etc.

Seriozitate si profesionalism

Intr-un domeniu cum este acesta, unde lipsa de atentie sau de experienta, precum si neseriozitatea pot avea chiar urmari fatale, alegeti parteneri seriosi si cu experienta cum suntem noi. Nu veti regreta!

Intrebari frecvente (FAQ)

Ce servicii pferiti pentru centrale termice?

Firma noastra presteaza servicii de instalare (montaj) si service centrale termice. Puteti vedea ofera noastra pe site-ul www.reparatorcentrale.ro

In ce zona din tara va desfasurati activitatea?

Compania noastra presteaza servicii in toate sectoarele din Bucuresti (sector 1, 2, 3, 4, 5, 6) si in toate localitatile din judetul Ilfov: Bragadiru, Buftea, Chitila, Magurele, Otopeni, Pantelimon, Popesti-Leordeni, Voluntari si in celelalte localitati ale judetului Ilfov.

Pentru ce marci oferiti servicii de instalare (montaj) si service centrale termice?

Prestam astfel de servicii pentru centrale termice Ariston, Baxi, Beretta, Buderus, Bosch, Chaffoteaux, De Dietrich, Ferroli, Immergas, Junkers, Hermann, Lanborghini, Motan, Protherm, Saunier Duval, Vaillant, Viessmann, Westen si apartinand altor producatori.

Cine are dreptul sa efectueze lucrari la centrala termica?

Este interzis ca persoanele neautorizate ISCIR sa executa lucrari de instalare (montaj) si service centrale termice, acest lucru fiind considerata infractiune si fiind pedepsita cu inchisoare de la 2 la 7 ani si cu interzicerea unor drepturi.

Compania dumneavoastra are o astfel de autorizare?

Firma noastra este autorizata ISCIR si ANRE, specialistii nostri sunt instalator centrale termice cu mare experienta in domeniu.

Cum va putem contacta?

Pentru a intra in legatura cu noi folositi datele de contact de pe site-ul www.reparatorcentrale.ro.

5/5 - (28 voturi)